ZOMERGEKTE BIJ OPALLINE!


IPL/laser ontharen

 Oksels + Bikinilijn
 Nu voor € 39,- 
 

 IPL/laser ontharen

 Oksels
 Nu voor € 20,-
    

IPL/laser ontharen

 Onderbenen
 Nu voor € 69,-
   

Tandenbleken

 30 minuten behandeling
 Nu voor €49,-

 

 klik hier voor meer acties


Pilatusdam 9

2712 BD Zoetermeer

Tel: 079- 323 00 05

E-mail: melanie@opalline.nl 

Algemene voorwaarden 

 

 

 

Bij Opalline instituut voor huidverbetering zijn wij ervaren in het geven van professionele huidbehandelingen die geschikt zijn voor alle huidtypen! Of je nu een oude of juist jonge huid hebt, een droge of juist vette, een onrustige of gevoelige, of een normale huid. Alle huidtypen hebben huidverzorging nodig!

Helaas is een stralende frisse huid niet voor iedereen van nature weggelegd. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig met de juiste behandelingen + producten wel veel oplossingen beschikbaar. Een verdikte/grauwe huid kunnen we weer laten stralen! Een verslapte huid kunnen we weer verstevigen. Wij kunnen pigmentvlekken/melasma laten vervagen of laten verdwijnen. Rode adertjes/coupe rose kunnen we verminderen of  ook laten verdwijnen. Mensen met (actieve) Acné en/of acné littekens kunnen we uiteraard ook uitstekend behandelen.

Wij werken met de productlijn van Medik8 waardoor ieder huidtype gecorrigeerd, beschermt, én verzorgd kan worden. In combinatie met onze Medik8 behandelingen en producten kunnen wij ervoor zorgen dat wij een maximaal haalbare resultaat kunnen behalen. Waardoor je weer een stralende frisse, jonge huid krijgt waar je altijd al op gehoopt had! Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het geven van huidbehandelingen door middel van IPL/Laser, Chemische peelingen én Skinroller behandelingen.


Onze huidspecialisten kunnen je een passend advies en behandeling geven. Bovendien zijn wij aangesloten bij het ANBOS. Wij kunnen tijdens ons intake gesprek een gratis verzekerings check voor je uitvoeren. Bij huidproblemen zoals acné of overbeharing in het gelaat is het namelijk mogelijk dat je daarvoor verzekerd bent. Wij kunnen een factuur voor je uitschrijven waardoor je mogelijk je geld terug krijgt van jou verzekeraar!

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten om te bepalen of bovenstaande behandelingen wat voor jou kunnen zijn! Maak snel een afspraak bij ons in ons instituut voor huidverbetering.

Tel: 079-323 00 05

melanie@opalline.nl